De 15 woongelegenheden met één tot twee slaapkamers zijn zeer centraal gelegen in het levendige centrum van Noorderwijk. Met respect voor ieders privacy en zelfstandige levenswijze, kan er naar behoefte beroep gedaan worden op professionele hulp. Maaltijden, verpleging, kinesitherapie en dergelijke kunnen aan huis voorzien worden. Jouw veiligheidsgevoel is voor ons prioritair. Toegangscontrole met badgesysteem in gans het gebouw, discrete leuningen en verlichting met bewegingsdetectie rond en in het gebouw, videofoon, parlofoon, spion-oog aan de toegangsdeuren van de flats, noodoproepsysteem, zonnewering, antislipvloer, inloopdouche met zitje, handgrepen in badkamers en bij toiletten zijn enkele aanpassingen die uw veiligheid helpen garanderen.
Het is aangenaam vertoeven in de tuin, de gemeenschappelijke zitplaats met hometrainer en op het zonnig terras met windscherm.

 

Woonkamer
De woonkamer met open keuken kan naar eigen wens ingericht worden met persoonlijke bezittingen, zodat u zich optimaal thuis voelt in deze nieuwe levensfase. Ingerichte keuken: inductieplaat met 4 kookzones, dampkap, gootsteen en aanrecht, koelkast met vriesvak, ruimte voor microgolfoven-combi.

Badkamer
De badkamer heeft een volledig afgewerkte inloopdouche met zitje, wastafel met spiegel en verhoogd hangtoilet, met mogelijkheid om handgrepen te bevestigen.

Slaapkamer
In elke slaapkamer is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kast.

Kelder
Elk flatje beschikt over een aparte kelder.

Garage
Er zijn voorbehouden, overdekte parkeerplaatsen voorzien (niet in de huurprijs inbegrepen). De parking wordt ’s nachts afgesloten en kan met code of badge bediend worden.

Huurprijs

De huurprijs is vastgelegd per flat, ongeacht deze flat door een alleenstaande, echtpaar of samenwonenden bewoond wordt. U kan contact opnemen met Lieve Swijzen (0472/98.98.88) voor meer inlichtingen.

De huurprijs omvat:

  • de huur van de flat al dan niet met terras en bergingsruimte in de kelder
  • noodoproepsysteem (technische installatie en de werking)
  • gebruik en onderhoud van de lift
  • brandverzekering van het gebouw tot 12.500 €
  • onderhoud van de buitenkant van het gebouw
  • gebruik en onderhoud van de tuin
  • poetsen en onderhouden van gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen