Iedere bewoner richt de flat in naar eigen behoefte, rekening houdend met enkele veiligheidsvoorschriften. In iedere flat is televisiedistributie, telefoon- en internetaansluiting voorzien.

Het toegangscontrole -systeem met elektrische sloten en badge verhogen het comfort bij het openen en sluiten van de deuren en geeft een hoger veiligheidsniveau. De videoparlofoon met automatische buitendeuropener draagt eveneens bij tot comfort en veiligheid. Het gebouw beantwoordt aan alle voorgeschreven veiligheidsnormen, in het bijzonder aan de brandveiligheidsvoorschriften. De brandmelders die zowel in de gemeenschappelijke ruimte als in elke flat aanwezig zijn, zorgen voor een veilig gevoel.

De antislipvloer, het beperkt aantal drempels in het gebouw en de inloopdouche beperken de kans op vallen. Stopcontacten werden op handhoogte geplaatst om het bukken te vermijden. Zowel badkamer, living als slaapkamer zijn uitgerust met een vast oproepsysteem.

Om geluidsoverlast te beperken werden woningscheidende vloeren, “zwevende vloeren”, voorzien. In elke flat is een aansluiting voor een wasmachine en droogkast voorzien. Eveneens staat er in de kelder een wasmachine en droogkast ter beschikking, mits vergoeding.

Om warmteoverlast te vermijden werd gekozen voor zonneschermen aan de buitenzijde die tevens als vliegenraam dienst doen. Een personenlift brengt u van uw woongelegenheid tot de kelder. Er is vrije toegang tot een verzorgde tuin, waar ook de parkeerplaatsen en fietsenstalling zich bevinden.

Wij vragen uitdrukkelijk om niet te roken in de slaapkamer en in de gemeenschappelijke ruimten. Als de gezondheidstoestand van de bewoner het niet meer toelaat om zelfstandig te wonen, kunnen wij de familie bijstaan om een opname in één van de dichtstbijzijnde rusthuizen te realiseren. Wij vragen u om een familielid of kennis aan te duiden als contactpersoon in noodgevallen.